Parkera på vår långtidsparkering vid Skavsta flygplats? Så funkar det!

Parkera enkelt med Skavstalund långtidsparkering

“Vi på Skavstalund långtidsparkering vid Skavsta flygplats vill att starten på din resa ska bli så trevlig som möjligt. Därför satsar vi på att du ska få bra service redan när du parkerar.”

Hur går det till?

1. Kör fram till bommen. Om du har bokat eller är kundklubb-medlem läser en kamera av ditt registreringsnummer och bommen öppnas automatiskt. Om du är drop-in-kund trycker du på nedersta knappen och tar en biljett.

2. Parkera där du vill. En av våra transportbussar kör dig till terminalen på Skavsta flygplats vilket tar 3 minuter. Medan du är ute och reser är din bil i säkert förvar på vår parkering – Inhägnad, bemannad dygnet runt, väl upplyst och kameraövervakad. Chauffören tar uppgifter om din hemreseflight så vi kan hämta dig när du landat på Skavsta flygplats.

3. Vi håller koll på din hemreseflight och hämtar dig vid terminalen när du landat, även om planet skulle anlända tidigt eller sent. Med våra moderna transportbilar kör vi dig till parkeringen.

4. Betalning sker i utfarten. Om du är kundklubb-medlem öppnas bommen direkt och beloppet dras automatiskt från det kontokort du har kopplat till ditt konto. Om du har bokat läser en kamera av din registreringsskylt och beloppet dyker upp i utfartens display

Du betalar i efterhand för den tid du har stått parkerad hos oss. Välkommen åter!