Parkering i anslutning till Stockholm Skavsta flygplats
Kontakta oss: (+46) 736-874300 - Email: info@skavstalund.se

Information

Allmän info

Allmän info

Bokning Det går INTE att boka parkeringsplats på Skavstalund Parkering utan det är bara Drop-in som gäller. Gå in på vår hemsida före avresa så ser ni hur många lediga platser vi har alternativt ring oss på 0736-874300 när ni är på väg så kan vi säga hur det ser ut.

Om det mot all förmodan skulle vara fullt hos oss så finns det alltid lediga platser på Skavstas parkering 3 minuter bort.

Tid Var på parkeringen 15 minuter före det att ni vill vara på flygplatsen.

Ska ni checka in väskor bör ni vara på parkeringen senast 1 timme och 45 minuter före avgång och har ni bara handbagage bör ni vara hos oss senast 1 timme och 15 minuter före avgång.

Släpp av före vid större sällskap Är ni fler än 8 personer i ert sällskap/grupp så får ni gärna först släppa av folk på flygplatsen. Detta gör man utan kostnad på Skavstas korttidsparkering mittemot terminalen.

Även om ni är färre än 8 kan det vara smidigt för er att först släppa av folk på flygplatsen då det kommer gå fortare. Observera att de som har incheckat bagage på sina boardingkort är de som måste checka in väskorna.

Pris Parkeringspriset räknas från det klockslag ni kör in på parkeringen. T.ex. om ni kör in på parkeringen kl. 12.00 så är ett dygn uppnått kl. 12.00 dagen efter. Därefter är priset 15 kr per timme till dess att nästa dygnspris är uppnått.

Exempel:

1 vecka = 7 dygn: 450 kr
7 dygn o 3h – 8 dygn: 490 kr
(Dygn 8 kostar 40 kr och därför når man upp till dygnspriset redan efter 3 timmar)

Frågor? Har ni övriga frågor hör gärna av er till info@skavstalund.se